VRHUNSKA ORGANIZACIJA OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE

VRHUNSKA ORGANIZACIJA OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE

POMOĆNIK NAČELNIKA MUSTAFA MUJKIĆ  ORGANIZACIJU PROGRAMA DOVEO DO SAVRŠENSTVA
( 14.03.2013.)

Obilježavanje Dana općine Doboj Istok prethodilo je kompleksnom organizacijskom procesu, na čijem čelu je bio Pomoćnik općinskog načelnika za društvene djelatnosti, BIZ i opću upravu, Mustafa Mujkić,koji je posebno istaknuo, da se savršena organizacija ovakvog događaja krije u dobro isplaniranim malim detaljima.

601068_161533114003157_1399864389_n Kako se moglo vidjeti, ovo je jedan od najbolje organiziranih programa i protokola povodom obilježavanja Dana općine Doboj Istok od dana formiranja općine. Kako je istaknuo Pomoćnik načelnika, Mustafa Mujkić, svake godine program treba biti bogatiji novim događanjima, ali i moramo biti u stanju pokazati dostojanstvo i poštivanje prema našoj općini.

  Općinski načelnik, Kemal Bratić, svoje zadovoljstvo saradnicima i organizacijom istaknuo je izjavom za nađu web stranicu: „ Ovakav program obilježavanja Dana općine priliči Doboj Istoku i zadovoljstvo mi je što je ove godine nivo organizacije dignut na viši nivo zahvaljujući timskom radu i mojim saradnicima.“