O B A V I J E S T

 

Obavještavaju se kandidati koji su ostvarili pravo za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava u svrhu SAMOZAPOŠLJAVANJA i  ZAPOŠLJAVANJA branilaca i članova njihove porodice Tuzlanskog kantona za 2023. godinu, prema objavljenim Konačnim rang listama, da će se potpisivanje ugovora obaviti

dana 13.07.2023. godine (četvrtak), sa početkom u 13. časova u Plavoj Sali Bosansko kulturnog centra Tuzla, ul. Mije Keroševića Guje 3,

 (Husinski rudar) u Tuzli.

 

  1. a) Kandidati koji su ostvarili pravo za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava u svrhu SAMOZAPOŠLJAVANJA branilaca i članova njihove porodice Tuzlanskog kantona, moći će pristupiti potpisivanju Ugovora, isključivo uz dostavljanje na uvid:
  2. Lične karte ili
  3. drugog dokumenta kojim potvrđuju svoj identitet.

Napomena: Kandidati koji su ostvarili pravo u svrhu SAMOZAPOŠLJAVANJA i već izvršili registraciju moraju sa sobom ponijeti rješenje o registraciji i pečat za ovjeru ugovora.

  1. b) Kandidati koji su ostvarili pravo za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava u svrhu ZAPOŠLJAVANJA branilaca i članova njihove porodice Tuzlanskog kantona, moći će pristupiti potpisivanju Ugovora ako su ponijeli sa sobom:
  2. pečat pravnog lica
  3. a ukoliko potpisivanju ne pristupi ovlašteno lice, lice koje donese pečat mora imati punomoć ovlaštenog lica za zastupanje.

 

Ministarstvo za boračka pitanja TK