ČESTITKA U POVODU 10 MARTA – DANA OPĆINE DOBOJ ISTOK

ČESTITKA U POVODU 10 MARTA – DANA OPĆINE DOBOJ ISTOK

(10.03.2017)

ČESTITKA U POVODU 10 MARTA – DANA OPĆINE DOBOJ ISTOK

DSC02752

Povodom 10 marta– Dana Općine Doboj Istok, u ime Općine Doboj Istok i u lično ime, upućujemo iskrene čestitke svim sugrađanima bez obzira gdje se nalazili sa željom i nadom da vrijeme koje dolazi bude označeno općim napretkom, kako naše lokalne zajednice, tako i cijele naše domovine Bosne i Hercegovine.

 Iskreno vjerujući da će međusobno uvažavanje, zajednički rad, iskren dijalog i partnerstvo, sa sobom donijeti sveopći napredak, da će potaknuti privredni razvoj i obezbjediti povećano zapošljavanje, efikasniju i funkcionalniju socijalnu zaštitu, unaprijediti socijalnu pravdu i  prava svih građana, da će obogatiti ukupni društveno-kulturni i sportski život kako bi Općina Doboj Istok postala mjesto ugodnog življenja i prepoznatljiva po svom uspjehu širom BiH.

Sjećanje na 10 mart- Dan općine, kao i drugih datuma iz naše bliže i dalje historije je dug svih nas prema onima koji su nam omogućili da danas živimo u miru, slobodi i svoji na svome.

Stoga, dragi sugrađani, još jednom u ime Općine Doboj Istok i u lično ime najsrdačnije Vam čestitam Dan općine i želim svako dobro.

OPĆINSKI NAČELNIK

Kemal Bratić