POTPISANI UGOVORI O STIPENDIRANJU REDOVNIH STUDENATA DODIPLOMSKIH STUDIJA ZA AKADEMSKU 2020/2021 GODINU

Sa početkom u 13,00 sati danas su u sali Općinskog vijeća Doboj Istok, potpisani ugovori o stipendiranju redovnih studenata dodiplomskih studija za akademsku 2020/2021 godinu. Ukupno je dodjeljeno 15 stipendija.

Uz čestitke upućene studentima-dobitnicima stipendija općinski načelnik gosp. Kemal Bratić zahvalio se predsjedniku komisije za mlade gosp. Izetu Hodžiću i predsjedniku Općinskog vijeća gosp. Selminu Kariću da dobro obavljenoj procedure pri izboru za dodjelu stipendija te pri obraćanju studentima istaknuo:“ Vjerujem da će vam ove stipendije pomoći da sa manje materijalnih poteškoća završite svoje studije i da kašnjenja u isplati stipendija neće biti. Poželio je sreću u daljem školovanju i naglasio da je ulaganje u školovanje jako važan segment za razvoj kako Općine tako i Bosne i Hercegovine u cjelini“.

Prisutnim studentima su se obratili i zaželjeli pune zdravlja, sreće i uspjeha u daljem školovanju predsjedavajući Općinskog vijeća gosp. Selmin Karić i predsjednik komisije Općinskog vijeća za mlade gosp. Izet Hodžić.